SM

Shannon Mout
Projectmanager

"Bij ConQuest heeft iedereen iets waar hij of zij goed in is. Hussel dat allemaal door elkaar en de uitkomsten zijn altijd weer verbluffend in ons werk."

online en offline communicatieprojecten - evenementen - projectbegeleiding

Na mijn studie Marketing & Communicatie/Eventmanagement wist ik al heel goed wat ik wilde. Leren door te doen, dat werkt het allerbeste. Toen de kans zich voordeed ben ik als Marketing en Communicatiemedewerker aan de slag gegaan waar mijn specialisatie lag in verpakkingen (private label, A-merk of een budgetmerk) voor In Retail- en foodservicemarkten. 

Hoewel ik hier heel veel geleerd en gedaan heb miste ik de gesprekken met de klanten. Praten is immers toch een beetje mijn kracht. Deze aansluiting heb ik hier gevonden. Samen met mijn collega’s maken wij er het allerbeste van, hoe klein of hoe groot de opdracht ook is!

Op het moment woon ik samen met mijn man Youri en kat Pablo in Maasdam. In onze vrije tijd zoeken wij graag onze vrienden op wat binnen de kortste keren uitloopt in een avondje met wijn en hapjes, maar stiekem zijn dat toch de leukste momenten.

Daarnaast doe ik aan krachttraining om het hele gestel nog een beetje fit(ter) te houden, anders bestaan die avondjes met vrienden zo meteen uit water in plaats van wijn…

shannon.mout@conquest.nl
Telefoon: 06 4467 3407