Maatwerk is voor ons als een vloeistof: het beweegt mee en kan gemakkelijk vormen aannemen.

ConQuest is als een vloeistof.

Meebewegen en elke gewenste vorm aannemen

Wij lossen complexe vraagstukken voor onze klanten op en komen met een helder antwoord. Daarbij leveren wij altijd maatwerk. Maatwerk is voor ons als een vloeistof: het beweegt mee en kan gemakkelijk allerlei vormen aannemen. Vloeistof in vaste vorm staat stevig en zorgt voor een stevige basis. Precies hoe wij onze rol innemen in projectteams en hoe wij binnen ons team samenwerken.

Deze omschrijving is het uitgangspunt voor onze vernieuwde huisstijl. Met vloeiende bewegingen en allerlei verwijzingen naar vloeistof leidde dit tot een frisse nieuwe stijl.

Wij als vloeistof

Nieuwsgierig met welke vloeistof de ConQuestadoren zich vergelijken en hoe ze dit vertalen naar hun dagelijks werk? 

Corina Breevaart: whisky

Corina

Mijn vloeistof is whiskey; die turfgestookte uit Schotland. Mijmerend bij onze pelletkachel komen zo de meest creatieve ideeën tot stand.

Gerard

Mijn vloeistof is de rode bessensaus onder in het griesmeeltoetje van Mona. Je moet eerst door een dikke laag pap om bij de saus te komen, maar daarvoor ga ik wel tot op de bodem! Net als met het schrijven van een plan van aanpak voor een tender!

Linda Vervooren: vloeistof

Linda

Ik kies olijfolie, een veelzijdig product met een positieve werking op de gezondheid. 
Het plukken van de olijven voor de olie is handwerk; het kost de nodige moeite maar levert je een kwalitatief goed product op!

Viola Vink: vloeibaar metaal

Viola

Ik ben als vloeibaar metaal! Ik kan zo sterk worden als staal, maar ook zacht als aluminium, als zacht omhulsel waardoor ik mij overal doorheen kan bewegen. Ik pas me aan naar de omstandigheden en zet in wat er nodig is.

Annette van der Wulp: vloeistof

Annette

Als je mij goed kent, weet je: koffie is mijn vloeistof, sterk en pittig met opgeschuimde melk voor nèt dat beetje nuance. Dat is ook mijn rol binnen tenderteams: zorg dragen voor een soepel proces waarbij vraag en inhoud samen komen.

Jeroen van Dijk: vloeistof

Jeroen

Mijn vloeistof is koningsblauwe inkt! Inkt heeft een historische achtergrond en gebruikt men om te schrijven; twee passies van mij. Het is ook de enige uitwisbare inktsoort. Daarmee bedoel ik dat ik mij gemakkelijk kan aanpassen.

Tanja

Ik ben als groene chartreuse: een mix van verschillende ingrediënten, kruidig en zoet tegelijk en krachtiger dan je denkt. En het is groen, dat is mijn favoriete kleur.

Henry Verhorst: vloeistof

Henry

Mijn vloeistof is n-hexaan, een ontvlambare substantie gebruikt als oplosmiddel.