Het planbord bij ConQuest
ConQuest communication.cretaion.
Wij helpen u naar uw doel!
Bel ons! 0186 - 656 222

ConQuest tenders.

Wij gaan voor de hoogst mogelijke fictieve korting.

Een tender of aanbesteding met een EMVI-component gegund krijgen op basis van het criterium Kwaliteit, terwijl u niet de laagste inschrijfprijs heeft... Dát zijn de beste opdrachten! Dit samen met u realiseren, dat is de ambitie van ConQuest tenders.

Bij een tender of aanbesteding ligt de focus vanuit de opdrachtnemer vaak op prijsvorming en inhoudelijke oplossingen. Maar voor het winnende plan is het aantoonbaar doorgronden van de klantvraag en het bieden van herkenbare toegevoegde waarde en onderscheidende argumenten (USP’s) van het grootste belang. Alleen dan scoort u maximaal op de EMVI-criteria, het kwalitatieve deel van de inschrijving.

De specialisten van ConQuest tenders. begeleiden u van A tot Z bij het opstellen en indienen van een succesvol EMVI-plan. Wij nemen plaats in uw tenderteam, produceren pakkende teksten en redigeren of reviewen teksten totdat ze SMART zijn. Vaak zeggen beelden meer dan vele pagina’s tekst. Onze grafisch vormgevers zorgen daarom voor een tot in de puntjes verzorgd plan, inclusief de productie van mappen en het printen van de inhoud. Hierbij hebben wij oog voor detail: zelfs het etiket voor het in te dienen pakket behoort tot onze standaard dienstverlening.

ConQuest tenders. kast met tendermappen

Wij gaan voor de hoogst mogelijke fictieve korting.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij tenders en aanbestedingen en hoe wij uw EMVI-score optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Bekijk onze ConQuest tenders. website voor meer informatie