Aanbesteding winnen? (beeld: Fauzan Saari @Unsplash)
Aanbesteding winnen?

Al 15 jaar tenderspecialist.

Laten we samen jouw aanbesteding winnen!

Déze vlotte, foutloze en puntige zin leest makkelijk en snel.
Dat kan niet gezegd worden van déze zin, die, veelvuldig voorzien van komma’s en dus veel informatieve elementen, vol onbegrijpelijke vaktaal – waarmee men weliswaar laat zien verstand van zaken te hebben maar die (helaas) de lezer van het rechte spoor brengt en soms zelfs met een kluitje het riet in stuurt – waardoor men de kern van de zaak niet meekrijgt. En dat is zonde.

Daarom produceren wij foutloze, actief geschreven teksten die prettig lezen en 100% aansluiten bij de uitvraag. Zo komen we tot een winnend Plan van Aanpak.

(beeld: Miguel a Amutio @Unsplash)
Complexe vragen, heldere verhalen.
vormgeving plan van aanpak voor inschrijving aanbesteding

Van complexe vragen naar heldere verhalen.

Tekstproductie en -redactie doet ConQuest in eigen huis. Onze teksten zijn duidelijk, bondig, overtuigend en altijd geschreven met een scherp oog op het doel en de doelgroep(en).

voorbeeld van een faseringstekening

We kijken naar méér dan alleen taal. De tekst van een EMVI-plan moet 100% aansluiten bij de uitvraag. We helpen je daarom ook om tot de juiste inhoud te komen.

De tenderspecialisten van ConQuest redigeren of produceren de teksten voor jouw Plan van Aanpak en zijn kritisch op hun eigen werk.

opmaak inhoudsopgave tenderdocument
Waarom ConQuest?

Onze tenderspecialisten haken aan bij jouw team en verzorgen het gehele kwalitatieve deel van jouw aanbieding.

Foutloze teksten die prettig lezen

Wij schrijven duidelijke, actieve teksten die prettig lezen. Al onze teksten ondergaan interne reviews om ze foutloos te maken. Onze tenderspecialisten zijn zeer taalkundig.

Complexe zaken simpel in beeld

Breng de boodschap kort en krachtig met een illustratie! Wij maken heldere illustraties om complexe zaken uit te leggen.

Passende vormgeving

Goede vormgeving is rustig, toegankelijk en ondersteunt de inhoud. Wij geven niet alleen het Plan van Aanpak vorm, maar geven jouw hele inschrijving een professionele uitstraling.

Wat winnende inschrijvers van onze aanpak vinden (beeld: Mauro Bighin @Unsplash)
Tenders winnen vinden wij het leukst om te doen!
vormgeving plan van aanpak voor inschrijving aanbesteding

Een greep uit onze winnende tenders.

Laten we er ook #1 voor jou winnen!

Ons werk voor de bovengenoemde tenders werd beloond met de hoogste beoordeling. Heb jij een inschrijving lopen? Neem nu contact met ons op en laat ons vertellen hoe we samen een winnend EMVI-plan kunnen indienen.