Nieuwe oogst bij ConQuest: maak kennis met de nieuwe ConQuestadoren (beeld: Veronika Koroleva @Unsplash)
Nieuwe oogst bij ConQuest

Eén verse vormgever en twee verse schrijvers-in-opleiding!

Met ons bestaande team konden we veel werk verzetten. Maar met een groeiend aanbod aan diensten zoals projectcommunicatie en omgevingsmanagement, kwamen we handen te kort. 

Daarom hebben we sinds 1 september 2019 fulltime versterking op de studio in de persoon van grafisch vormgever Henry Verhorst. En sinds 1 oktober leiden we in eigen huis twee tekstschrijvers op: Robbert Almekinders en Jeroen van Dijk. Zij stellen zich hier aan je voor.

Maak kennis met Robbert Almekinders, schrijver-in-opleiding bij ConQuest

"Mijn naam is Robbert Almekinders, 26 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen, maar ben tijdens mijn studententijd vertrokken naar het wat drukkere Breda waar ik nog steeds woonachtig ben. Na het behalen van mijn bachelor Communicatie & Multimedia Design was ik nog lang niet uitgestudeerd en ben vervolgens een master Media & Journalistiek gaan volgen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik heb twee weken geleden mijn diploma in ontvangst mogen nemen en een dag later kon ik aan de slag bij ConQuest!

Mijn passie zit in communicatie en het schrijven van teksten. Ik vind het leuk om ingewikkelde kwesties te vertalen naar informatie die voor iedereen te begrijpen valt. Wat dat betreft zit ik goed als ‘tenderschrijver’ bij ConQuest.

Ik volg de komende maanden een traineeship bij ConQuest waar ik mijzelf gaandeweg ontwikkel als tenderschrijver. In de verloop van tijd is het de bedoeling dat ik zelfstandig in gesprek ga met onze klanten en ondersteuning bied in het opstellen van een (hopelijk winnend) EMVI-plan. Zin in!"

Henry Verhorst, grafisch vormgever bij ConQuest

Na tekstschrijver Robbert stelt vormgever Henry Verhorst zich voor als nieuwe ConQuestador: "Designen en creëren zijn twee grote passies van mij en ik beleef daar dan ook ontzettend veel plezier aan. Vandaar dat ik er mijn werk van heb gemaakt.

Na mijn studie aan het Grafisch Lyceum ben ik doorgestroomd naar de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Daar ben ik opgeleid tot grafisch ontwerper en servicedesigner. Met de daar opgedane kennis kon ik gelijk aan werk komen. Bij twee grote bureaus in Rotterdam heb ik zes jaar lang mijn talenten ingezet voor conceptcreatie en -realisatie.

Sinds 1 september 2019 werk ik bij ConQuest. Het leuke hieraan is dat ik veel vrijheid krijg om de rustige Hoeksche Waardse gewoontes te combineren met het ruwe van Rotterdam (ik ben geboren in Oud-Beijerland maar ben tegenwoordig een import-Rotterdammer). Dat levert vaak verrassende uitkomsten op!

Na mijn werkdag verander ik 's avonds in een professionele gamer. Naast gamen heb ik ook een grote behoefte om de wereld op een andere manier te bekijken, namelijk van boven. Vliegen met mijn eigen drone is hiervoor de perfecte uitlaatklep en misschien ook wel inzetbaar voor het vastleggen van projecten bij ConQuest."

Jeroen van Dijk, schrijver-in-opleiding bij ConQuest

Ook schrijver-in-opleiding Jeroen stelt zich graag voor: "Mijn naam is Jeroen van Dijk. Ik kom oorspronkelijk uit Poortugaal maar woon tegenwoordig in het pittoreske Geervliet. Ik heb onlangs mijn 26e verjaardag gevierd en ik ben sinds 1 oktober 2019 werkzaam bij ConQuest.

Ik heb tweeëneenhalf jaar lang de Lerarenopleiding Nederlands voor het Voortgezet Onderwijs gevolgd, maar heb deze niet afgemaakt. Wel had ik mijn propedeuse behaald, waarmee ik naar de universiteit kon. Daar ben ik dan ook naartoe gegaan; op de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) ben ik de opleiding Geschiedenis gaan volgen. Na afronding daarvan besloot ik mij verder te specialiseren middels de masteropleiding Maatschappijgeschiedenis.

Gedurende mijn studies merkte ik dat ik graag mensen help. Daarnaast ligt mijn passie al sinds mijn kindertijd in het schrijven van teksten, ongeacht het onderwerp. Nu ik bij ConQuest werk, help ik mensen door (onder andere) te schrijven. Een perfecte match, dus!"

15 oktober 2019