mockup van een faseringstekening
Een infographic zegt zoveel meer!

"Vertel het mij en ik vergeet. 
Laat het me zien en ik onthoud."

Ja, dat zag de Chinese filosoof Confucius haarscherp, ruim tweeduizend jaar geleden. Van de 499 uitspraken die bewaard zijn gebleven van deze wijze meneer is het vooral deze ene uitspraak waar hij zo om werd bewonderd door leraren en leerlingen. Laat zien wat je bedoelt, dat bespaart je een heleboel woorden en jouw boodschap blijft ‘hangen’. Dat is precies wat we bij ConQuest ook doen; complexe data op een heldere manier presenteren. Bijvoorbeeld een visual voor in je Plan van Aanpak, zodat de Opdrachtgever jouw oplossing direct begrijpt!

Je kent het wel: de technische oplossing die je hebt bedacht, komt in de tekst niet echt lekker over. De fasering van jouw (bouw)project en de maatregelen om de stakeholders bereikbaar te houden tijdens de werkzaamheden, mist overzicht. Je wilt jouw verhaal het liefst laten zíen in plaats van erover schrijven. Dat komt stukken beter - en vooral duidelijker - over.
 
Dat is wat ConQuest doet: data vertalen naar mooi vormgegeven visuals die de materie hapklaar presenteren. Wij maken een 'stripverhaal' van jouw projectaanpak en de lezer ziet in één keer wat je van plan bent. Jouw nieuwe product of dienst lost ongetwijfeld een probleem op voor je klant: wij vertellen het met een animatie. En als je actief bent in tenders, dan maken wij voor jou de tijd-wegdiagram die de fasering van een wegreconstructie in één klap duidelijk maakt, zoals de afbeelding hieronder laat zien.

tijd-wegdiagram die de fasering van een wegreconstructie in één klap duidelijk maakt.

Onze jarenlange ervaring met het maken van visuals voor uiteenlopende onderwerpen en klanten hebben we online gezet. Bekijk enkele aansprekende visuals die we eerder maakten.

Laat je inspireren en… bel of mail gerust voor advies of een vrijblijvende offerte! 

Zet jouw gedachten op papier, maak een schets en vertel ons jouw idee.

Zeker weten dat wij er een mooi plaatje, of professioneler gezegd: visual, van kunnen maken! ConQuest laat het jou zien… zodat jouw klant of opdrachtgever het verhaal onthoudt.

1 september 2020