1685622492828
ConQuest wordt TEYLER

ConQuest wordt TEYLER

Vandaag 1 juni passeerden de laatste aandelen van ConQuest en maken we officieel onderdeel uit van TEYLER in Haarlem. Achter de schermen werkten we gezamenlijk al twee jaar naar dit moment toe. De integratie werd voorbereid, collega’s verenigd en onze visie uitgerold. Velen van u ondervonden onze samenwerking reeds in de praktijk. We hebben gezamenlijk al meerdere projecten tot tevredenheid afgerond. 

Vanuit de vestigingen Haarlem en Strijen werken we met een bevlogen team van 50 experts dat vragen uit de Bouw doorgrondt en vertaalt naar duurzame en innovatieve oplossingen. We treden op als partner en nemen de beheersing van projecten van onze klanten over, waarbij we continu, aantoonbaar waarde toevoegen. Onze relaties erkennen deze toegevoegde waarde en kiezen daarom bewust voor een langdurig partnerschap. Zo dragen we met elkaar bij aan een beter woon-, werk- en leefklimaat. 
 
Vanaf volgend jaar gaat ConQuest de naam TEYLER voeren. Verder verandert er voor onze klanten niet veel. De vertrouwde gezichten blijven, inclusief de persoonlijke aanpak die u van ons gewend bent! Vanaf nu met een nog bredere expertise en een veel ruimere capaciteit. 
 
Zo komt na 28 jaar ondernemerschap een einde aan de rol van Corina Breevaart als directeur van ConQuest. “Ik pak met ongelofelijk veel zin een nieuwe uitdaging binnen TEYLER aan. Samen bouwen we verder aan de inhoud en uitrol van onze visie. Daar gaan we u dit najaar uitgebreid over informeren. Wilt u eerder eens met ons sparren, neem dan gerust contact met mij op!”

IMG 20230601 WA0055