uitsnede uit krantenartikel AD over Bestemming Hoeksche Waard

Samenwerken met en voor de Hoeksche Waard

Met Bestemming Hoeksche Waard zijn wij samen met Schot Marketing & Communicatie en Trend Marketing & Communicatie een bijzondere samenwerking gestart. Een samenwerking met maar één doel: Het adviseren en meedenken over communicatievraagstukken die de Hoeksche Waard aangaan.

 Met elkaar bedenken, ontwikkelen en voeren we communicatie vraagstukken uit, voor en over de regio Hoeksche Waard.

Wij doen dit omdat de Hoeksche Waard de aandacht krijgt die het verdient. Met een uitstraling die past, waar bewoners en ondernemers zich in herkennen én waardoor je ziet hoe mooi en bijzonder ons eiland is.  

Wij vinden  het daarbij noodzakelijk dat dit wordt uitgevoerd door professionals uit de regio. Met Bestemming Hoeksche Waard zijn we daarvan verzekerd: wij ademen de Hoeksche Waard, wij wonen er, werken er, zijn er geboren en getogen. Dit gecombineerd met de passie voor ons vak, maakt ons het meest geschikt om uitvoering te geven aan de communicatiedoelstellingen van de gemeente Hoeksche Waard!

Nog meer weten? Lees dan het artikel dat het AD publiceerde. Klik op de foto hieronder of ga naar de website van het AD (Premium).

artikel AD over Bestemming Hoeksche Waard

Klik op de foto om een vergroting te zien. Niet goed leesbaar? Lees dan het artikel online.

14 april 2020