Bereikbaarheid tijdens de lockdown tot half januari 2021
Bereikbaarheid tijdens de lockdown

Gisteren kondigde premier Rutte de 'harde' lockdown aan. En hoewel wij de afgelopen maanden al steeds meer en vaker thuiswerkten, waren we nog regelmatig op kantoor. Tot vandaag.

Want vanaf vandaag werken wij thuis. En eigenlijk betekent dat dat er niets verandert in hoe we ons werk doen. Tenders schrijven we net zo goed thuis en onze Macs op de keukentafel draaien de vormgeefprogramma's net zoals op kantoor.

Waarom dan toch een bericht? Omdat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn tot het einde van deze lockdown. Onze telefoon schakelen we door en nemen we op zoals gewoonlijk, maar doorverbinden is een ander verhaal.

Onze vraag is daarom om ons bij voorkeur te mailen (naar je bekende contactpersoon of ons algemene e-mailadres info@conquest.nl). Even beeldbellen via Teams of een ander platform kan natuurlijk ook altijd.

Weet je het juiste e-mailadres niet meer? Kijk even op de persoonlijke pagina van de ConQuestador die je zoekt en het mailadres vind je onderaan elke pagina. Om je niet te lang te laten zoeken, zetten we iedereen hieronder op de een rijtje:
Corina Breevaart
Gerard IJdo
Linda Vervooren
Viola Vink
Annette van de Wulp
Jeroen van Dijk
Tanja van den Berg
Paula van den Berg
Henry Verhorst

En verder: blijf gezond.

15 december 2020