Viola Vink op haar werkplek

Viola Vink
Senior tenderspecialist & omgevingsmanager

"Het leuke aan mijn vak is dat het werk elke keer anders is, maar dat ik altijd samenwerk met fijne collega's en klanten."

EMVI-advies - tenderspecialist - omgevingsmanager - review - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse - omgevingsmanagement

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Grafisch Vormgever (met de specialisatie
Art & Design) en Leisuremanager (met een minor in Strategische Communicatie).
Dit maakt dat ik bij ConQuest mijn kennis en vaardigheden op verschillende vlakken kan inzetten.

Bij ConQuest ben ik werkzaam als tenderspecialist, planner, communicatieadviseur en, in geval van nood, grafisch vormgever. Het leuke aan mijn vak is dat het werk elke keer anders is, maar dat ik altijd werk met een super professioneel en leuk team van collega's aan mijn zijde, aan geweldige opdrachten voor een heel divers klantenbestand. De komende jaren ga ik mij verder specialiseren als omgevingsmanager, waarbij ik zowel tijdens de tenderfase als in de uitvoering op zoek ga naar de beste oplossing voor alle partijen. 

Naast mijn werk ben ik graag creatief bezig en ook dans ik graag. Maar het allerliefste ga ik 's avonds naar mijn paard. Dat houdt mij actief en fit.

Een citaat dat goed bij mij past is: ‘Je mag iedere dag opnieuw beginnen.’ En daarmee bedoel ik te zeggen dat niet alles altijd perfect kan gaan. Dus blijf proberen, blijf leren en blijf genieten.

viola.vink@conquest.nl
Telefoon: 06 5522 3079