Paula van den Berg
Grafisch vormgever

"Bij ConQuest wordt verwacht dat je meegaat in het denkproces."

vormgeving - ontwerp - illustratie - presentatie - website

Ik ben geboren en getogen in de Hoeksche Waard en na wat uit uitstapjes naar verschillende dorpen heb ik uiteindelijk mijn thuis gevonden in Strijen.

Op de Willem de Koning academie heb ik de opleiding lifestyle en design gevolgd. Na mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven verschillende functies vervuld, om uiteindelijk van mijn hobby mijn werk te maken als grafisch vormgever bij ConQuest. Het leuke aan mijn werk bij ConQuest vind ik dat verwacht wordt dat je meegaat in het denkproces over de tenders. Hierbij krijg je eigenlijk ‘droge stof’ die je als vormgever zelf moet uitwerken tot iets creatiefs.

Buiten mijn werk om vind ik het erg leuk om de trends van lifestyle en design bij te houden. Tegelijkertijd helpt dit me ook weer verder in mijn werk.

Een citaat dat echt goed bij mij past, is: ‘All we have is now.’ Je werkt voor dingen en hebt dingen bereikt die zich nu afspelen. Hiermee bedoel ik te zeggen dat je trots mag zijn op wat je nu hebt. Wat gisteren gebeurde, kun je vandaag niet meer terugdraaien.

paula.vandenberg@conquest.nl