Mariska de la Rie
Grafisch vormgever

"Bij ConQuest werken we gezamelijk aan verschillende projecten en gaan we voor het beste resultaat."

vormgeving - ontwerp - fotografie - packaging design - website

Na mijn studie Mediavormgeven met een specialisatie in Packaging Design heb ik mijzelf direct op een fulltimebaan gestort. Dankzij de ruime ervaring die ik heb opgedaan bij internationale bedrijven in vormgeving ben ik breed inzetbaar. Hier hou ik dan ook echt van, jezelf niet op 1 ding storten maar alles willen leren en kunnen. Intussen heb ik gewerkt met zowel B- als A merken voor bekende bedrijven en supermarkten. Er blijft niets mooiers dan een verpakking waar je als team aan hebt gewerkt terug zien in het schap van je lokale supermarkt.

In 2018 heb ik via een hele toffe Speeddate al ConQuest een tijdje bij ConQuest gewerkt. Als vervanger tijdens een verlofperiode heb ik in een korte tijd veel geleerd en gedaan... Na een afwezigheid van 3 jaar ben ik nu weer terug bij ConQuest. Toeval bestaat niet dat onze wegen weer kruisten en ik nu lekker op mijn plek zit hier.

Als echte Hoeksche Waarder vind ik het dan ook erg fijn om hier te werken. Het is dichter bij huis dan waar ik eerder gewerkt heb (met een reistijd van 20 minuten hoor je mij totaal niet klagen), bekende gezichten en mentaliteit. Samen met mijn gezinnetje woon ik in Nieuw-Beijerland aan de andere kant van het eiland, heerlijk in het groen en aan het water. 

Naast het werk ben ik graag aan het modderstampen in het bos, hou ik van een frisse duik en ben ik graag lekker op pad naar familie. Tevens gaat mijn liefde voor Zweden verder dan de plaatselijke Ikea! Onze droom is om ooit een stuk land en een mooi vakantie huis in Scandinavië te kunnen kopen, om helemaal tot rust te komen in de stilte van de natuur.

Samen op avontuur!

mariska.delarie@conquest.nl