Marion Bijsterveld
Tenderspecialist

"Het leuke aan mijn werk bij ConQuest is dat we als team gaan voor het beste resultaat!"

review - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse

‘Een dag zonder schrijven, is een dag zonder passie…’ 
Dit is mijn persoonlijke lijfspreuk.

Al vanaf het eerste opstel op de basisschool ben ik dagelijks aan het schrijven. Dat doe ik met liefde en plezier. Schrijven in de breedste zin van het woord. Na de Academie voor de Journalistiek heb ik ruime werkervaring opgedaan. Onder meer bij een dagblad, public relations bureau, uitgeverij in business-to-business magazines en het (internationale) bedrijfsleven.

Ik heb een groot inlevingsvermogen, gezonde nieuwsgierigheid en weet van aanpakken. Graag zet ik de juiste woorden op de juiste plaats. Dat maakt mijn werk als tenderspecialist bij ConQuest ook zo leuk. Geen dag is hetzelfde. Elk project is anders. Wat wordt er daadwerkelijk gevraagd? Hoe kunnen we onderscheidend zijn? Spelen met woorden. Binnen of buiten de lijntjes ‘kleuren’? Doe eens gek... Het geeft energie om met collega’s en opdrachtgevers samen te werken. Elkaar aan te vullen en te versterken. Om als team samen te gaan voor het beste resultaat. Ik voel me dan ook een échte Conquestador!

Hoewel mijn roots in Eindhoven liggen, kan ik me helemaal vinden in de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Ik sta midden in het leven en met beide benen op de grond. Ik lees graag, ben reislustig, houd van gezelligheid en voor tapas mag je me wakker maken. Naast schrijven is dansen mijn passie. Van salsa tot flamenco. Ook wandel ik graag met mijn hond. Liever niet in de regen, hoewel mijn favoriete nummer
Purple Rain van Prince is.

Graag tot horens & tot ziens!

marion.bijsterveld@conquest.nl
Telefoon: 06 4463 4053