Linda Vervooren, projectmanager en communicati adviseur bij ConQuest

Linda Vervooren
Senior communicatieadviseur & omgevingsmanager

"Het leuke aan mijn werk is het dynamische karakter ervan."

projectmanagement - omgevingsanalyse - omgevingsmanagement

In mijn studietijd heb ik verscheidene opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding Vormgeving & Communicatie aan de Ichtus Hogeschool in Rotterdam en de opleidingen Marketingcommunicatie A en Direct Marketing A bij SRM. Ook heb ik bij Beeckestijn Business School de training 'Schrijven voor Online' gevolgd.

In 2012 las ik in de krant dat Corina Breevaart-Barendregt was verkozen tot zakenvrouw van het jaar. Op dat moment was ik op zoek naar een nieuwe leuke baan. Met een bos tulpen en een sollicitatiebrief ben ik naar ConQuest gegaan en voor ik het wist, belandde ik in een sollicitatiegesprek. De baan beviel mij vervolgens zo goed dat ik er niet meer ben weggegaan, en zo ben ik sinds maart 2012 werkzaam als communicatieadviseur bij ConQuest.

Wat ik vooral erg leuk vind aan mijn werk is het dynamische karakter ervan. Het is elke dag een andere opdracht voor een andere klant. Ik kijk altijd kritisch, verplaats mij in de wensen van de klant en combineer dat met een passend communicatieadvies. Goed contact is daarbij altijd heel belangrijk; je leert er mensen beter door kennen en je kunt zo beter tussen de regels door lezen wat iemand precies bedoelt, hoe diegene denkt en redeneert. Ook de samenwerking met mijn collega's is belangrijk. Mijn werk bij ConQuest is echt teamwork. Samen maak je een goed product.

Buiten mijn werk om houd ik ervan om dingen van de wereld te zien, het liefst door er lekker op uit te gaan met mijn gezin. Ik maak ook graag foto's en lees zo nu en dan graag een boek. Daarnaast ben ik graag op de ski's te vinden in Frankrijk of Oostenrijk.

linda.vervooren@conquest.nl
Telefoon: 06
1658 8469