Jeroen van Dijk, tekstschrijver bij ConQuest

Jeroen van Dijk
Tenderspecialist

"Mijn passie ligt in schrijven en in mensen helpen. Bij ConQuest doe ik beide."

review - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse

Ik kom oorspronkelijk uit Poortugaal; iets minder tropisch dan een bepaald land waarmee men het vaak verwart, maar wel net zo leuk. Tegenwoordig woon ik echter in het pittoreske "stadje" Geervliet. Ik zeg "stadje", want Geervliet verkreeg in 1381 stadsrechten, maar het is praktisch gezien maar een klein dorpje.

Op de Lerarenopleiding Nederlands voor het Voortgezet Onderwijs heb ik in 2012 mijn propedeuse behaald, waarmee ik naar de universiteit kon. Op de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik in 2013 de opleiding Geschiedenis gaan volgen. Na afronding daarvan besloot ik mij verder te specialiseren middels de masteropleiding Maatschappijgeschiedenis. Gedurende mijn studies merkte ik dat ik graag mensen help. Daarnaast ligt mijn passie al sinds mijn kindertijd in het schrijven van teksten, ongeacht het onderwerp. Nu ik bij ConQuest werk, kan ik mensen helpen door (onder andere) te schrijven. Een perfecte match, dus!

Ook buiten mijn drukke werkdagen om zit ik niet stil. Tweemaal per week ben ik hardlopend te vinden in de omgeving van Geervliet en Spijkenisse, en in het weekeinde ben ik veelal te vinden in de sportschool. Tot slot ben ik ook nog een cinefiel en maak ik graag een pleziertochtje met mijn trouwe Peugeot.

jeroen.vandijk@conquest.nl
Telefoon: 06 1637 4218