JD

Jeroen van Dijk
Tenderspecialist

"Mijn passie ligt in schrijven en in mensen helpen. Bij ConQuest doe ik beide."

review - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse

Ik kom oorspronkelijk uit Poortugaal; iets minder tropisch dan een bepaald land waarmee men het vaak verwart, maar wel net zo leuk. Daarna heb ik lange tijd in het pittoreske "stadje" Geervliet gewoond. Ik zeg "stadje", want Geervliet verkreeg in 1381 stadsrechten, maar het is praktisch gezien maar een dorpje. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin in Vreeswijk (Nieuwegein), een verbastering van de voormalige nederzetting van onze Friese landgenoten (Frieswic, wic = nederzetting).

Op de Lerarenopleiding Nederlands voor het Voortgezet Onderwijs heb ik in 2012 mijn propedeuse behaald, waarmee ik naar de universiteit kon. Zoals de geschiedkundige achtergrond van mijn woonplaatsen waarschijnlijk al verraadt, ben ik vervolgens op de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2013 de opleiding Geschiedenis gaan volgen. Na afronding daarvan besloot ik mij verder te specialiseren middels de masteropleiding Maatschappijgeschiedenis. Gedurende mijn studies merkte ik dat ik graag mensen help. Daarnaast ligt mijn passie al sinds mijn kindertijd in het schrijven van teksten, ongeacht het onderwerp. Nu ik bij ConQuest werk, help ik mensen door (onder andere) te schrijven. Een perfecte match, dus!

Ook buiten mijn drukke werkdagen om zit ik niet stil. Ik wandel graag en doe – bij droog en niet al te koud weer – aan hardlopen. Tot slot ben ik een cinefiel en maak ik ook nog graag een pleziertochtje met de auto of motor.

jeroen.vandijk@conquest.nl
Telefoon: 06 1637 4218