Henry Verhorst, grafisch vormgever en dronepiloot bij ConQuest

Henry Verhorst
Grafisch vormgever

"Bij ConQuest krijg ik veel vrijheid om de rustige Hoeksche Waardse gewoontes te combineren met het ruwe van Rotterdam."

vormgeving - ontwerp - illustratie - presentatie - website

Ik ben geboren in Oud-Beijerland maar ben tegenwoordig een import-Rotterdammer. Ik woon in Rotterdam op de twaalfde verdieping in een flat van dertien verdiepingen. Dat geeft een geweldig penthouse-gevoel, zeker met het bijbehorende uitzicht.

Na gestudeerd te hebben aan het Grafisch Lyceum ben ik doorgestroomd naar de Willem de Koning academie in Rotterdam. Daar ben ik opgeleid tot grafisch ontwerper en servicedesigner. Met de daar opgedane kennis kon ik gelijk aan werk komen. Bij twee grote bureaus in Rotterdam heb ik zes jaar lang mijn talenten ingezet voor conceptcreatie en -realisatie.

Designen en creëren zijn twee grote passies van mij en ik beleef daar dan ook ontzettend veel plezier aan. Vandaar dat ik daarvan mijn werk heb gemaakt. Sinds
1 september 2019 ben ik werkzaam bij ConQuest. Het leuke hieraan is dat ik veel vrijheid krijg om de rustige Hoeksche Waardse gewoontes te combineren met het ruwe van Rotterdam. Dat levert vaak verrassende uitkomsten op!

Na mijn werkdag verander ik 's avonds in een professionele gamer. Vooral de titels van Rockstar Games kan ik blijven spelen. Naast gamen heb ik ook een grote behoefte om de wereld op een andere manier te bekijken, namelijk van boven. Vliegen met mijn eigen drone is hiervoor de perfecte uitlaatklep.

henry.verhorst@conquest.nl