Gerard IJdo
Senior tenderspecialist & omgevingsmanager

"Het leukst aan ConQuest vind ik de gezamenlijke inspanningen om een kwalitatief goed product neer te zetten."

EMVI-advies - preview - review - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse - omgevingsmanagement

Ik ben al ruim tien jaar werkzaam bij ConQuest. Mijn functie was van oorsprong projectmanager. Sinds 2013 ben ik tenderspecialist. Deze functie is erg veelzijdig en uitdagend. Het leukst vind ik de samenwerking met onze klanten en de gezamenlijke inspanningen om een kwalitatief goed product neer te zetten.

Een citaat dat goed bij mij past is: ”De meeste dingen gaan vanzelf als je het (samen) maar wilt.” Dit is ook goed van toepassing op mijn werk. Als ik goed met de klant communiceer komt het altijd vanzelf goed. Als beide partijen genoeg inzet tonen om ook daadwerkelijk het plan te laten winnen, dan win je hem ook!

Het werken als tenderspecialist vergt veel concentratie en energie. Privé breng ik dit dan ook graag in balans door mijn ontspanning te zoeken in sporten. Ik speel squashcompetitie in Ridderkerk en geef wekelijks voetbaltraining aan een jeugdteam. Ook klus ik zo nu en dan graag wat bij in mijn huis, bijvoorbeeld door meubels te maken. Daarnaast lees ik graag. 'Bankhangen' is er bij mij niet bij.

gerard.ijdo@conquest.nl
Telefoon: 06 1648 5344