Corina Breevaart met haar hond Red

Corina Breevaart-Barendregt
Directeur

"Ik verdiep me graag in complexe projecten. De verscheidenheid aan opdrachten en opdrachtgevers binnen ConQuest maakt elke werkdag uitdagend!"

tenderstrategie – tendercoördinatie - EMVI-advies - preview - review - training - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse - omgevingsmanagement

Al 25 jaar sta ik met heel veel plezier aan het roer van ConQuest. Ik houd van de dynamiek die ons werk met zich meebrengt en ik vind het heerlijk om me vast te bijten in complexe projecten, of dat nu een tender is of een communicatievraagstuk. Juist de afwisseling in opdrachten maakt dat ik me levendig voel. En hoe mooi is het om dagelijks omringd te worden door mijn gepassioneerde ConQuestadoren?

Ik ben getrouwd met Wim. Samen hebben we vier kinderen in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar en een Hollandse herder die (meestal) luistert naar de naam Red. In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in. Red en ik zijn beginnend schaaphoeders. Ik reis graag, het liefst buiten de gebaande paden, en ik ben gek op Afrika. Verder verslind ik Scandinavische boeken en houd ik van krijgsgeschiedenis.

corina.breevaart@conquest.nl
Telefoon: 06 2700 2921