Coen Welter
Tenderspecialist

"Bij ConQuest kan ik als tenderspecialist de sociale vaardigheden die ik in de hospitality heb opgedaan en ontwikkeld combineren met mijn passie voor schrijven."

review - tekstproductie - tekstredactie - omgevingsanalyse

Ik ben geboren in Amersfoort en opgegroeid in Leusden, een dorp dat daar tegenaan ligt. Toen de tijd was gekomen om mijn vleugels uit te slaan koos ik, na een kleine omzwerving via Utrecht (dat lag toch op de route), voor de stad van mijn grootouders en mijn club, Rotterdam. Daar studeerde ik aan de Hogeschool Rotterdam en was ik tijdens mijn studententijd werkzaam in een hostel. Ik kwam in aanraking met mensen vanuit alle windstreken van de wereld en mijn vriendin en moeder van onze dochter leerde ik daar kennen.

Na de nodige jaren in verschillende sectoren van de hotellerie merkte ik dat ik steeds gelukkiger werd als ik een stukje mocht schrijven. Bij ConQuest kan ik als tenderspecialist de sociale vaardigheden die ik in de hospitality heb opgedaan en ontwikkeld combineren met mijn passie voor schrijven, een perfecte combinatie dus!

Momenteel woon ik met mijn vriendin en onze dochter Cato op een heerlijke groene plek in Dordrecht met uitzicht over de polders richting de Biesbosch. In mijn vrije tijd zet ik nog wel eens een Bruce Springsteen-plaatje op en heb ik een seizoenkaart van Feyenoord.

coen.welter@conquest.nl
Telefoon: 06 4463 4053