De entree van ConQuest communication. creation.
ConQuest communication.cretaion.
Wij helpen u naar uw doel!
Bel ons! 0186 - 656 222

Erkend leerbedrijf.

Stage? Bij ConQuest ben je aan het goede adres!

Ben je op zoek naar een leuk stageadres? Wil je weten of een beroep in de communicatie écht bij je past? Als erkend leerbedrijf biedt ConQuest studenten van het mbo en hbo graag een interessante stageplek. Ook leerlingen die een adres zoeken voor een snuffelstage, kunnen bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk dat studenten en leerlingen de kans krijgen om kennis te maken met het vak – want het vak leer je pas écht kennen wanneer je de theorie toepast in de praktijk.

Onze vakmensen nemen het begeleiden van de studenten en leerlingen heel serieus. Wij nemen je mee in onze projecten en werken samen met jou aan je ontwikkeling. Na afloop van de stage kun je met een goed gevulde rugzak je opleiding afronden en je carrière een vliegende start geven!
 
Op dit moment lopen Kylie en Bob bij ons stage.

Kylie Jungschlager, stagiair Grafisch Lyceum

Kylie Jungschlager

Student Mediavormgeven

Kylie zit op het Grafisch Lyceum en volgt de opleiding Mediavormgeven. Het is haar laatste leerjaar, dus ze gaat bij ons afstuderen en wordt daarbij begeleid door ConQuest-collega Tanja.

Spannend? Dat valt mee, want Kylie werkt gemakkelijk samen met de andere vormgevers van ConQuest en levert mooie ontwerpen af. Wij zijn heel blij met zo’n gemotiveerde stagiaire. Zij werkt niet alleen aan haar eigen ontwikkeling maar verzet ook veel werk voor haar teamgenoten. Het leuke is dat die ook nog wat van háár kunnen leren!

Bob Gomersbach, stagiair

Bob Gomersbach

Student Marketing & Communicatie

Bob studeert aan het Albeda College en volgt de opleiding Marketing & Communicatie. Ook voor hem is dit het laatste jaar, ook hij studeert in 2019 bij ons af. Hij wordt begeleid door Annette en weet zich met haar hulp prima te redden bij ConQuest.

Al heel wat opdrachten heeft hij tot een goed einde gebracht. Communicatie is hem op het lijf geschreven. Het regelmatige contact met de klanten van ConQuest is voor hem een leuke uitdaging. Ook komt hij tijdens onze besprekingen en brainstormsessies met goede, vernieuwende ideeën waarmee wij ons voordeel kunnen doen!