Wie jarig is, trakteert!

Wij zijn jarig!

Sinds 1995 werken wij aan uiteenlopende communicatieopdrachten én ondersteunen wij aannemers door winnende plannen van aanpak voor hen te schrijven. De kennis die wij hierover tijdens de afgelopen jaren hebben opgedaan, willen wij tijdens ons jubileumjaar graag met onze klanten delen.

Wat er nodig is om een winnend plan te schrijven leer je tijdens de training EMVI-schrijven. Aan de hand van praktijkcasussen behandelen wij een leidraad waarmee je de vraag van de opdrachtgever goed leert doorgronden. Je krijgt tips voor kort en bondig schrijven én hoe je de boodschap smart overbrengt.

Meer weten of aanmelden? Kijk dan snel hier.

Wij zijn... vloeistof?

Van v(r)aag naar visie. 

Dát is onze missie.

Wij lossen complexe vraagstukken voor onze klanten op en komen met een helder antwoord. Daarbij leveren wij altijd maatwerk. Maatwerk is voor ons als een vloeistof: het beweegt mee en kan gemakkelijk allerlei vormen aannemen. Vloeistof in vaste vorm staat stevig en zorgt voor een stevige basis. Precies hoe wij onze rol innemen in projectteams en hoe wij binnen ons team samenwerken.

Volg je het nog? Bovenstaande omschrijving is het uitgangspunt voor onze vernieuwde huisstijl. Met vloeiende bewegingen en allerlei verwijzingen naar vloeistof heeft dit geleid tot een frisse nieuwe stijl. Nieuwsgierig met welke vloeistof de ConQuestadoren zich vergelijken en hoe ze dit vertalen naar hun dagelijks werk? Kijk dan hier

Tijdens ons jubileumjaar zullen wij nog vaker de link met vloeistof leggen.
Houd onze socials in de gaten.

25 februari 2020