Halverwege het jubileumjaar van ConQuest
De eerste zes maanden van ons jubileumjaar

Halverwege.

We begonnen in januari voortvarend met een teaser naar onze plannen voor dit jaar en Corina uitte de wens om er een ‘verrassend jubileumjaar’ van te maken.

We zijn nu halverwege het jaar en dat verrassende kreeg een iets andere wending dan verwacht, zoals je weet. Dus de grabbelton bij de deur verdween (want: hoe maak je een grabbelton echt goed coronaproof?) en de blauwe drankjes die we bij de trainingen wilden schenken (een rechtstreekse link met ons nieuwe concept), dronken we zelf op.

De grote jubileumplannen voor 2020 verdwenen in de vriezer en we vervingen ze door minder uitbundige ideeën. Zo ontstond er bijvoorbeeld ruimte om onze kennis te delen in de vorm van blogs en handige lijstjes-van-25
 

"Onze teamspirit en de samenwerking onderling zijn onveranderd."

Meebewegen en aanpassen.

In een aantal branches liep de hoeveelheid werk terug en op sommige plekken daalde de omzet zelfs naar nul.

Ook wij bekeken die tendens met argusogen. Niet nodig, zo blijkt nu. Want het werk in de grond-, weg- en waterbouw gaat ‘gewoon’ door, net als de werkzaamheden in de andere branches waarin onze klanten opereren. Ons kamerbrede en -hoge planbord staat van boven tot onder vol met (tender)projecten en nieuwe aanvragen.
 
Als team bewogen we ook mee met de maatregelen en bekeken samen hoe we die het beste konden toepassen. Online vergaderen met klanten of met elkaar is namelijk net zo praktisch als één waarbij je met z’n allen om dezelfde tafel zit (een A0-faseringstekening van een project bekijken is wat lastig, maar ook daar zijn digitale oplossingen voor).

En ook met onze nieuwe kantoorindeling en -meubels ver(der) uit elkaar, blijft onze teamspirit en de samenwerking onderling onveranderd.

Dankzij onze nieuwe kantoormeubels kunnen we onderling makkelijk de anderhalve meter afstand tussen elkaar aanhouden.

Klaar voor de tweede helft.

Terugkijkend kunnen we concluderen dat de eerste helft van 2020 een roerige was. Maar we bestaan niet voor niets al 25 jaar. Wij weten als geen ander hoe we mee moeten bewegen met veranderingen. Dus we zijn klaar voor de tweede helft!

Wist je dat 25...

de TCP-poort is die gebruikt wordt voor het SMTP-protocol (e-mail)? Testen?

25 juni 2020