De nieuwe stijl van ConQuest: nog even geduld voor de onthulling
1995-2020: 25 jaar ConQuest!

Terugblikken en vooruitkijken.

Managing director Corina Breevaart neemt het woord: "Met ongeloof kijk ik naar de kalender. 2020. Het voelt als gisteren dat ik, onbevangen jonkie, ConQuest oprichtte. Ik had een plan, dat wel, maar dat ik 25 jaar aan het roer zou staan, nee, daar had ik niet over nagedacht. Mijmerend denk ik terug aan die eerste jaren. Wat was het leuk, ondernemen vanuit mijn kleine kamertje thuis. Al snel vertrok ik naar een fraai kantoorpand en kwamen de eerste ConQuestadoren aan boord: een samensmelting van communicatiedeskundigen en creatieven die samen ijzersterke concepten bedachten.

In 25 jaar groeide ConQuest uit tot een gerespecteerd bureau dat betrokken werd bij menig infraproject. We schrijven winnende plannen waarmee aannemers nieuwe projecten scoren. Ons inlevend vermogen komt goed tot zijn recht in sensitieve omgevingen waar gebouwd wordt, en met ons team laveren we graag tussen aannemer en bewoners. Met veel passie gaat ons team elke uitdaging aan. Prachtig om te zien hoe onze doorgewinterde ConQuestadoren de kersverse collega's opleiden in de ‘ConQuest-way-of-thinking’." 

Corina op de trap
"Het voelt als gisteren dat ik, onbevangen jonkie, ConQuest oprichtte."

Corina vervolgt: "Als kapitein mag ik ons jubileumjaar inluiden. Ik verklap nog niets. Houd in ieder geval elke 25e van de maand onze mediakanalen in de gaten. We vieren 2020 uitbundig en pakken regelmatig het podium. Maak binnenkort kennis met onze nieuwe look & feel die alles te maken heeft met meanderende vloeistof... Klinkt vaag, net als de nieuwe slogan ‘van v(r)aag naar visie’. Geloof me, er is een absolute samenhang. Nog even geduld voor de onthulling!

Terug naar de reis die we maakten sinds 1995. In mijn gedachten komen alle mensen langs die ieder, op hun eigen manier, een steentje bijdroegen om ConQuest te maken tot wat het nu is. Medewerkers, relaties en dierbaren. Zij gaven me de ruimte en het vertrouwen om mijn goals na te streven. Ik dank jullie allen uit de grond van mijn hart. 2020: laten we er een verrassend jubileumjaar van maken!"

25 januari 2020