1 december 2020: ConQuest 25 jaar

"Onze jubileumdag, 1 december, vieren we met ons team in kleine kring. "

Een bericht van Corina Breevaart

1 december 2020

Stiekem mijmerde ik begin dit jaar over een grand finale op 1 december. Het hele jaar zouden wij, ConQuestadoren, in feeststemming opmarcheren naar ‘de officiële jubileumdag’. Dat moment moest groots en uitbundig zijn. Met onze (oud)medewerkers, klanten en partners zouden we het glas heffen en lachend herinneringen ophalen.

Niet was minder waar helaas. Net als bij zoveel mooie mijlpalen die dit jaar vanwege de pandemie niet gevierd konden worden, gaat ook ons jubileumfeest stilletjes aan ons voorbij. Ach, er zijn ergere dingen. We hebben 25 prachtige jaren achter de rug. Onze jubileumdag, 1 december, vieren we met ons team in kleine kring. We blikken terug op datgene wat we met elkaar bereikten en proosten op de toekomst. 

Trots ben ik op alle successen die we met elkaar behaalden. ConQuest groeide uit tot een gerespecteerde speler in de Infra. Onze tenderspecialisten, communicatieadviseurs, omgevingsmanagers en vormgevers droegen hun steentje bij aan de Nederlandse infrastructuur. Mooi dat we met elkaar iets tastbaars achterlaten. 

Ontzettend bedankt!

Na 25 jaar is het mooi om de balans op te maken. Waar staan we nu als bedrijf en waarom? Wat maakt dat klanten al die jaren in ons geloven? Is het ons empathisch vermogen waardoor we successen boeken in ons vak? Zijn het de gepassioneerde ConQuestadoren die het hoogst haalbare willen bereiken? We zijn een gezond en volwassen bedrijf, toe aan een nieuwe fase. De komende maanden onderzoeken we onze individuele talenten. We bundelen onze krachten en stoppen onze energie in nieuwe ontwikkelingen. Spannend en  uitdagend tegelijk. Onze queeste is nog lang niet ten einde.

Graag richt ik me tot onze (oud)medewerkers, relaties en dierbaren die, in welke vorm dan ook, ons pad kruisten. Jullie aandeel, support, overtuiging en scherpzinnigheid maakten ConQuest tot wat het vandaag de dag is. Spijtig genoeg kan ik jullie niet persoonlijk bedanken. Dat komt op een later moment. Daarom via deze weg: ontzettend bedankt!

Fotografie: ConQuest en Jason Leung