Communicatie op het raam bij ConQuest
ConQuest communication.cretaion.

Wij helpen u naar uw doel!

Bel ons! 0186 - 656 222
communication.

ConQuest communication.

Communicatie is pas geslaagd als we uw doelgroep in beweging krijgen.

Allereerst bedenken we samen met u een strategische aanpak om uw communicatiedoelen te bereiken. Daarin zijn we erg pragmatisch: geen uitgebreide rapporten maar een beknopt overzicht van de stappen die we nemen.

We vertalen de strategie naar de middelen voor de doelgroep(en). Het resultaat is altijd een perfecte mix van online en offline middelen die elkaar versterken. ConQuest verzorgt alles wat nodig is om uw communicatiemiddelen te realiseren. Wij ondersteunen en ontzorgen u. Van planvorming tot realisatie en alles daartussenin.

Bel ons! 0186 - 656 222
Tekstproductie, tekstredactie, reviews

Communicatieplan, positioneringsstrategie, productintroductie, vergroten marktaandeel

Een restyling van uw bedrijfslogo. Een nieuw product in de markt zetten. Uw dealernetwerk vergroten. Wat u ook wilt bereiken, u heeft uw klanten, relaties, stakeholders of leden (als u een vereniging bent) nodig om uw doelstellingen te realiseren. Daarbij is effectieve communicatie het sleutelwoord. Dat begint met een doortimmerd communicatieplan en strategisch communicatieadvies. Vervolgens bedenken de communicatieadviseurs van ConQuest een onderscheidende aanpak. Een aanpak die werkt!

Events

Evenementenorganisatie

Communicatie en creatie komen mooi samen in een evenement. Een jubileum, personeelsfeest, opening of productintroductie. ConQuest verzorgt ook uw event tot in de puntjes. Van draaiboek tot organisatie en begeleiding, van het regelen van een spetterende openingsact tot het verzorgen van de menukaarten op tafel. Kleine events van 25 personen tot feesten met 900 gasten. ConQuest heeft de ervaring en de knowhow om ook van úw event een geslaagde en gedenkwaardige mijlpaal te maken.

Communicatie is pas geslaagd als we uw doelgroep in beweging krijgen

Communicatie is pas geslaagd als we uw doelgroep in beweging krijgen.