Communicatie op het raam bij ConQuest
ConQuest communication.cretaion.

Wij helpen je naar jouw doel!

Bel ons! 0186 - 656 222

ConQuest communication.

Communicatie is pas geslaagd als we je doelgroep in beweging krijgen.

Allereerst bedenken we samen met jou een strategische aanpak om je communicatiedoelen te bereiken. Daarin zijn we erg pragmatisch: geen uitgebreide rapporten maar een beknopt overzicht van de stappen die we nemen.

We vertalen de strategie naar de middelen voor de doelgroep(en). Het resultaat is altijd een perfecte mix van online en offline middelen die elkaar versterken. ConQuest verzorgt alles wat nodig is om je communicatiemiddelen te realiseren. Wij ondersteunen en ontzorgen je. Van planvorming tot realisatie en alles daartussenin.

Bel ons! 0186 - 656 222
Tekstproductie, tekstredactie, reviews

Communicatieplan, positioneringsstrategie, productintroductie, vergroten marktaandeel

Een restyling van je bedrijfslogo. Een nieuw product in de markt zetten. Je dealernetwerk vergroten. Wat je ook wilt bereiken, je hebt je klanten, relaties, stakeholders of leden nodig om je doelstellingen te realiseren. Daarbij is effectieve communicatie het sleutelwoord. Dat begint met een doortimmerd communicatieplan en strategisch communicatieadvies. Vervolgens bedenken de communicatieadviseurs van ConQuest een onderscheidende aanpak. Een aanpak die werkt!

Events

Evenementenorganisatie

Communicatie en creatie komen mooi samen in een evenement. Een jubileum, personeelsfeest, opening of productintroductie. ConQuest verzorgt ook je event tot in de puntjes. Van draaiboek tot organisatie en begeleiding, van het regelen van een spetterende openingsact tot het verzorgen van de menukaarten op tafel. Kleine events van 25 personen tot feesten met 900 gasten. ConQuest heeft de ervaring en de knowhow om ook van jouw event een geslaagde en gedenkwaardige mijlpaal te maken.

Communicatie is pas geslaagd als we uw doelgroep in beweging krijgen

Communicatie is pas geslaagd als we je doelgroep in beweging krijgen.

Belettering e-wheel dorpsshuttle De Wielewaal

Case: de Wielewaal

Met echt ConQuest teamwork creeërden we de stijl en aanpak voor de Wielewaal: de elektrische dorpsshuttle van 'ons' Strijen. Weten hoe?