ConQuest communication.cretaion.
Podiumplaats voor Team ConQuest
Bel ons! 0186 - 656 222

ConQuest in finale Ondernemersprijs 2019

Gisterenavond mocht ik, opper-ConQuestador, als finalist het podium betreden. Samen met Van Rennes Installatietechniek en Kivido streden we om die felbegeerde eerste plaats. Ongelofelijk trots sta ik daar, temidden van mijn ConQuestadoren die ook wat nerveus ogen.

Tijdens het Ondernemersgala werd duidelijk dat de visie van ConQuest, het ondernemerschap en onze maatschappelijke bijdrage in de Hoeksche Waard hoog gewaardeerd werd. De jury roemde de koerswijzigingen die we doorvoerden en onze waarde voor de regio. Helaas was het net niet voldoende voor die eerste plek. Evengoed heerst er een blij gevoel in Strijen. We zijn toch maar als finalist geëindigd. Alleen dat is al een geweldige erkenning.

En wat behelst die visie dan?

Vanaf de oprichting in 1995 ondersteunt ConQuest grote aannemers in Nederland en België bij infrastructurele projecten. Wij creëren met onze communicatie draagvlak voor het project in de omgeving. En stonden daarom met onze laarzen in de klei bij de Tweede Coentunnel, de verbreding van de A15, de Roertunnel en de Leidsche Rijntunnel bij Utrecht. 

Het laatste decennium concentreren we ons op het schrijven van plannen van aanpak waarmee aannemers aanbestedingen binnenhalen. We werken aan windmolenparken, rioolwaterzuiveringen en (snel)wegen. Supergaaf natuurlijk!

Vier pijlers

De komende jaren gaan we ons marktaandeel projectcommunicatie en tenders (aanbestedingen) verder uitbouwen. Door onze jarenlange expertise ligt onze score op tenders heel hoog. Maar liefst 75% van de geschreven plannen eindigt op een 1e of 2e plek. Daarnaast gaan we onze voorsprong in kennis delen met de markt. We verzorgen praktijkgerichte trainingen voor bedrijven en opleidingsinstituten.

Als het werk in uitvoering gaat, zijn we als omgevingsmanager op het project actief. Wie anders dan ConQuest kent de aannemer én de omgeving waarin deze werkt door en door? Wij weten precies wat er nodig is om draagvlak voor een project te scheppen en creëren een perfecte balans tussen de verschillende belangen. Eigenlijk zijn we een soort mediator.

Projectcommunicatie

Met projectcommunicatie zetten wij uw project op de kaart. 

Tenders

Wij gaan voor de hoogst mogelijke fictieve korting voor uw aanbesteding.

Omgevingsmanagement

Steeds vaker de bepalende factor voor een geslaagd project.

Trainingen

Na een training van ConQuest weet je hoe je een winnend plan schrijft.

Corina Breevaart op het podium

Creëren zit in ons DNA. Onze tenderspecialisten schrijven pakkende teksten en redigeren of reviewen teksten totdat ze SMART zijn. De grafisch vormgevers vertalen de boodschap naar aantrekkelijke visualisaties.
Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Het is dit team van ConQuestadoren dat garant staat voor succes. Ik voel me bevoorrecht elke dag met hen samen te werken. Deze Ondernemersprijs hebben we helaas net niet gehaald. Maar we zien onze finaleplaats evengoed als een bekroning op 25 jaar ondernemerschap.

- Corina Breevaart